Ofte stilte spørsmål

Jeg har et spørsmål om oppgradering av kontoen min?

Hvis svaret du leter etter ikke er på vår FAQ-side, vennligst ring oss på
Warning: Use of undefined constant PHONE - assumed 'PHONE' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /content/sites/languages/no/faq.php on line 13
PHONE
eller send oss en e-post på
Warning: Use of undefined constant EMAIL - assumed 'EMAIL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /content/sites/languages/no/faq.php on line 13
EMAIL
så hjelper vi deg gjerne med eventuelle spørsmål du måtte ha.

Jeg ville bare ha et prøvemedlemskap. Hvorfor blir jeg fortsatt belastet?

Alle medlemskap overføres automatisk fra prøveversjon til månedlig med mindre de kanselleres innenfor prøveperioden. Noen kredittkortselskaper og bankinstitusjoner legger inn et reservert beløp for prøvemedlemskap. Dette reserverte beløpet vil fjernes hvis du kansellerer innenfor den angitte tidsrammen. Hvis du har ytterligere spørsmål eller andre henvendelser, kontakt finansinstitusjonen direkte.

Hvordan kan jeg være sikker på at kontoen min har blitt kansellert?

Når du avslutter kontoen din, skal du ha mottatt en e-post som bekrefter at den har blitt kansellert. Hvis du ikke mottar denne e-posten, sjekk søppelpostmappen din. Hvis den ikke er der, ring oss på
Warning: Use of undefined constant PHONE - assumed 'PHONE' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /content/sites/languages/no/faq.php on line 25
PHONE
eller send oss en e-post på
Warning: Use of undefined constant EMAIL - assumed 'EMAIL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /content/sites/languages/no/faq.php on line 25
EMAIL
så hjelper vi deg gjerne.

Jeg har glemt påloggingsinformasjonen min, kan noen hjelpe?

Kundesenteret vårt kan hjelpe deg med å finne brukernavnet eller passordinformasjonen din. Du kan kontakte dem direkte på
Warning: Use of undefined constant PHONE - assumed 'PHONE' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /content/sites/languages/no/faq.php on line 29
PHONE
, ved å bruke e-postskjemaet eller via Livechat-funksjonen på nettstedet.

Kredittkortet mitt blir stadig avvist og jeg vet ikke hvorfor?

Det kan være mange årsaker til at kortet ble avvist. Prøv et annet kort for å legge inn bestillingen. Hvis kortet stadig blir avvist, ring oss på
Warning: Use of undefined constant PHONE - assumed 'PHONE' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /content/sites/languages/no/faq.php on line 33
PHONE
eller send oss en e-post på
Warning: Use of undefined constant EMAIL - assumed 'EMAIL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /content/sites/languages/no/faq.php on line 33
EMAIL
. Du kan også snakke med finansinstitusjonen din for å finne ut om det er et problem med kortet.

Hvordan vet jeg at det er trygt å legge kredittkortinformasjonen min på nettet?

Når du registrerer deg bruker vi en spesiell krypteringsside som kun viser de fire siste sifrene i kredittkortnummeret ditt. Vi ville aldri krenke personvernet ditt ved å vise din private informasjon. Hvis du vil vite mer om våre retningslinjer for personvern, kan du ringe oss på
Warning: Use of undefined constant PHONE - assumed 'PHONE' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /content/sites/languages/no/faq.php on line 37
PHONE
eller sende oss en e-post på
Warning: Use of undefined constant EMAIL - assumed 'EMAIL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /content/sites/languages/no/faq.php on line 37
EMAIL